Проведено нараду з питань інформатизації НАУ
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
11.07.2019, 07:05
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Проведено нараду з питань інформатизації НАУ

    Проведено нараду з питань інформатизації НАУ
    img

    Питання цифровізації університету та рейтингового оцінювання діяльності працівників НАУ розглянуто під час службової наради з питань інформатизації університету.

    Ректор Володимир Ісаєнко зазначив, що  в університеті до 1 вересня триває перший етап цифровізації і за його підсумками буде реалізовуватись Дорожня карта НАУ на наступний рік.

    Начальник відділу  моніторингу якості вищої освіти Оксана Білоус представила звіт про результати самоаналізу виконання критеріїв надання та підтвердження статусу національного. Серед нагальних питань університету, зокрема, виокремлено запровадження дієвого механізму контролю профілів штатних НПП у наукометричних базах даних та поетапну реалізацію програми створення сучасного єдиного інформаційно-освітнього середовища.

    Перший проректор Валерій Козловський доповів про сучасний етап впровадження цифровізації  в університеті, під час якого відбувається модернізація web-сайту університету та цифровізація окремих відділів НАУ.

    Також презентовано програму «Національний авіаційний університет – цифровий заклад вищої освіти: структура і реалізація», в якій окреслено задачі та етапи вирішення задач цифровізації НАУ.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01