Початок співпраці з Тайчжоуським університетом
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
2.08.2019, 13:05
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Початок співпраці з Тайчжоуським університетом

    Початок співпраці з Тайчжоуським університетом
    img

    НАУ відвідала офіційна делегація Тайчжоуського університету (м. Тайчжоу, Китайська Народна Республіка): проректор Чжао Сяомінга (Zhao Xiaoming), директор Інституту авіаційної інженерії Тайчжоуського університету  Чжан Йонджу (Zhang Yongju)  та доктор наук Інституту авіаційної інженерії Ляо Лімінга (Liao Liming).

    Сторони обговорили співробітництво у сфері освіти і науки, зокрема, обмін викладачами та студентами, науковими командами, програму подвійних дипломів, створення спільного коледжу на території китайського партнера.

    Проректор з міжнародного співробітництва і освіти Олександр Запорожець презентував підготовчу школу для іноземних студентів, які навчатимуться в нашому університеті англійською мовою. Він зазначив, що в НАУ є успішний досвід подвійних дипломів з польськими партнерами і на етапі готовності спільні програми з двома китайськими університетами.

    Директор Інституту авіаційної інженерії Чжан Йонджу висловив бажання отримати рекомендації щодо відкриття нових спеціальностей та створення освітніх програм в Інституті авіаційної інженерії. Він зауважив, що після візиту до НАУ, запланував створити курси української чи російської мови, як мовну базу китайських студентів для подальшого навчання в НАУ.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01