НАУ та компанія «Freedcamp» підписали Меморандум про співпрацю
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
19.06.2019, 09:10
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    НАУ та компанія «Freedcamp» підписали Меморандум про співпрацю

    НАУ та  компанія «Freedcamp» підписали Меморандум про співпрацю
    img

    Національний авіаційний університет та  компанія «Freedcamp» підписали Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю.

    Меморандумом передбачені такі напрями співробітництва між НАУ та Freedcamp:

    Для досягнення поставлених цілей, серед іншого, компанія Freedcamp надає Університету найвищий тарифний план «ENTERPRISE» на безоплатній основі на необмежену кількість користувачів, а НАУ, серед іншого, підтримує актуальним український переклад інтерфейсу користувача і адміністратора ПЗ FREEDCAMP. Зі свого боку, Freedcamp також утворює окремі проекти і проектні команди із залученням працівників і студенства НАУ з метою розвитку і вдосконалення ПЗ FREEDCAMP.

    Тобто вже прямо зараз будь-який працівник або студент НАУ може абсолютно безкоштовно відкрити обліковий запис у Freedcamp для себе, а також для членів своєї команди і почати його використовувати задля ефективного і, головне, успішного виконання своїх завдань і проектів.

    Підключення до Freedcamp в НАУ вирішено запроваджувати через облікові записи університетського сервісу Google G Suite. Після заявки до відділу управління інноваційними проектами освіти заявникові і членам його/її команди будуть надані адреси на університетському домені типу <imia.prizvische@stud.nau.edu.ua>. Принагідно варто зазначити, що серед іншого неоціненною перевагою університетського сервісу G Suite є необмежений поштовий і дисковий простір на Диску Google!

    Згодом після отримання обліковки G Suite користувач отримує обліковку і, відповідно, запрошення з Freedcamp. Доступитися до університетського ресурсу Freedcamp можливо за адресою: nauprof.freedcamp.com





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01