Зустріч з представниками Посольства Японії в Україні
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
23.04.2019, 08:49
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Зустріч з представниками Посольства Японії в Україні

    Зустріч з представниками Посольства Японії в Україні
    img

    На Факультеті міжнародних відносин (ФМВ) відбулась зустріч із Другим секретарем із питань культури та інформації Хошіно Юічі та співробітником Відділу культури та інформації Кирилом Ярошиком Посольства Японії в Україні. Гості прибули на запрошення декана факультету Юрія Волошина.

    Хошіно Юічі прочитав тематичну лекцію про культуру, особливості життя та світогляду Японії. Кирил Ярошик проінформував про урядові навчально-освітні програми та програми Японської фундації для навчання в Японії. Студенти мали можливість поспілкуватися з гостями та поставити низку тематичних запитань. 

    Під час заходу продемонстровано відеопрезентацію про досягнення та перспективи вивчення японської мови на ФМВ, зокрема, про щорічний кваліфікаційний іспит з японської мови JLPT (日本語能力試験) та про досвід участі у програмах академічних обмінів і мобільності, пропонованих Японською фундацією. Особливо цікавим було відеозвернення випускників, які вивчали японську мову на ФМВ, а зараз перебувають у Японії, де продовжують навчання, а дехто – працює.

    По закінченню зустрічі гості відвідали Музей авіації Національного авіаційного університету.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01