Модель Організації Об’єднаних Націй в НАУ
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
19.04.2019, 11:55
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    reestratsii na nmt 2024

    suchasni zakladi osviti

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Модель Організації Об’єднаних Націй в НАУ

    Модель Організації Об’єднаних Націй в НАУ
    img

    Досягнення консенсусу та репрезентація реакції міжнародної спільноти стосовно конкретної проблемної області – головна мета Міжуніверситетської конференції «Модель Організації Об’єднаних Націй в НАУ-2019», що відбулась на базі Факультету міжнародних відносин.

    З вітальними словами до студентів звернулись декан Факультету міжнародних відносин Юрій Волошин, проректор з молодіжної політики та інноваційного навчання Оксана Вовк та президент «Фонду соціально-екологічного розвитку Київщини «Киівщина Футбольна» Сарія Ельзібар Шалфович.

    У конференції взяло участь 50 делегатів із 11 закладів вищої освіти України. Кожен делегат мав змогу виступити в ролі офіційних представників країни у рамках роботи двох комітетів - Комітету Ради Безпеки ООН та  Економічної і Соціальної Ради ООН. Експертом та співорганізатором моделювання став Олександр Краєв – представник Молодіжної консультативної панелі ООН в Україні (UNYAP), волонтер ООН, ветеран модельного руху України, організатор та учасник більш як 25 моделей (включно з Оксфордською Міжнародною Моделлю ООН).

    Представники Комітету Ради Безпеки ООН обговорювали порушення принципів міжнародного права у світлі гібридної війни Росії проти України. Делегати Економічної і Соціальної Ради ООН розглядали питання стабілізації  ринку праці та подолання економічної кризи, що виникла як наслідок неконтрольованої міграції із зон військових конфліктів у Сирії та Ємені. За результатами роботи комітетів прийнято дві резолюції та визначено найкращих делегатів.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01