Рада Директорів навчальних центрів ІКАО
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
20.03.2019, 13:42
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    reestratsii na nmt 2024

    suchasni zakladi osviti

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Рада Директорів навчальних центрів ІКАО

    Рада Директорів навчальних центрів ІКАО
    img

    У штаб-квартирі ІКАО в Парижі під головуванням Галини Суслової 12-15 березня 2019 року пройшла п’ята нарада директорів центрів ІКАО з підготовки спеціалістів у сфері авіаційної безпеки.

    Директори навчальних центрів Європейського/Північноатлантичного регіону обговорили виконання рішень четвертої наради та намітили шляхи реалізації нових стандартів та рекомендованих практик у сфері авіаційної безпеки.

    Голова засідання Галина Суслова запропонувала розробити навчальні курси, які відповідатимуть вимогам безпеки та боротьби з новими загрозами. Один з таких навчальних курсів – з кіберзахисту та безпечного використання інформаційного простору розроблений спільно з професором Валерієм Козловським в НАУ.

    Директори навчальних центрів ІКАО, які брали участь в обговоренні, висловили готовність надавати методичну допомогу країнам, в яких немає навчальних центрів ІКАО, щодо реалізації дорожньої карти у сфері підготовки фахівців  з авіаційної безпеки.

    Штаб-квартиру ІКАО (Монреаль, Канада) представляла Кеті Шмідт, член робочої групи ІКАО, яка підтвердила високий рівень роботи навчальних центрів ІКАО  в Європейському/Північноатлантичному регіоні.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01