Підписано Договір між НАУ та ПАТ «Київський завод «Радар»
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
22.02.2019, 14:31
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Підписано Договір між НАУ та ПАТ «Київський завод «Радар»

    Підписано Договір між НАУ та ПАТ «Київський завод «Радар»
    img

    Серед ключових позицій підписаного Договору – проходження практики та працевлаштування студентів і випускників університету на підприємстві. Договір підписали ректор НАУ Володимир Ісаєнко і Голова Правління – генеральний директор ПАТ «Київський завод «Радар» Володимир Воронін.

     Володимир Ісаєнко, зокрема, зазначив, що сьогоднішня подія уже є свідченням того, що промисловий, науково-технічний та економічний потенціал нашої країни відроджується. «Ми готуватимемо висококваліфіковані кадри для підприємства. Уже з 2-3 курсу наші студенти залучатимуться до роботи на заводі. У нас є можливість організувати дуальне навчання, під час якого студенти декілька місяців будуть навчатись в університеті, а потім на заводі. Завдяки цій співпраці ми готуватимемо інженерний і науково-технічний персонал, який зможе реалізовувати сучасні технології».

    У свою чергу, генеральний директор ПАТ «Київський завод «Радар» Володимир Воронін заважив, що «для успіху підприємства потрібно створити продукт який потрібен всім і щоб його ні в кого більше не було. Для цього потрібні технології, фахівці та фінанси. Якраз фінансування не є проблемою, але ми відчуваємо брак технологій і висококваліфікованих фахівців. Я прийшов з конкретними запитаннями і завданнями, які нам потрібно спільно вирішити. Звертаючись до студентів, хочу сказати, що наша галузь дуже перспективна, а наше спільне завдання –  навчити вас і забезпечити високооплачуваною роботою».

    Сподіваємось, що подальша співпраця  із заводом «Радар» буде активною, спрямованою на формування нових науково-технічних ідей та винаходів і їх практичного застосування. 

     





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01