Оголошено конкурс на іменні стипендії та премії Верховної Ради України для молодих учених
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
21.02.2019, 09:09
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Оголошено конкурс на іменні стипендії та премії Верховної Ради України для молодих учених

    Оголошено конкурс на іменні стипендії та премії Верховної Ради України для молодих учених
    img

    1. Відповідно до норм законів України "Про наукову і науково-технічну діяльність", "Про пріоритетні напрями розвитку науки і техніки", частини другої статті 48 Регламенту Верховної Ради України, Державного стандарту України 3008:2015 "Інформація та документація. Звіти у сфері науки і техніки. Структура та правила оформлювання", а також задля покращення ефективності адресної підтримки молодих учених – докторів наук, створення додаткових можливостей і стимулів для проведення ними в Україні фундаментальних і прикладних наукових досліджень з пріоритетних напрямів розвитку науки і техніки, підвищення престижності іменних стипендій Верховної Ради України Верховна Рада України постановляє:

    Заснувати 30 іменних стипендій Верховної Ради України для молодих учених – докторів наук із щомісячною виплатою кожної у розмірі п’яти прожиткових мінімумів для працездатних осіб, встановлених на 1 січня року отримання стипендії.

    Ознайомитись з умовами участі в конкурсі можна за посиланням https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2676-19.

     

    2. Відповідно до норм законів України "Про наукову і науково-технічну діяльність", "Про пріоритетні напрями розвитку науки і техніки", частини другої статті 48 Регламенту Верховної Ради України, а також з метою розвитку вітчизняної науки і техніки, покращення підтримки молодих вчених, створення додаткових можливостей і стимулів для проведення ними фундаментальних і прикладних наукових досліджень та науково-технічних розробок з пріоритетних напрямів розвитку науки і техніки, підвищення престижності Премії Верховної Ради України молодим ученим Верховна Рада України постановляє:

    Заснувати 30 премій Верховної Ради України молодим ученим, розмір кожної з них становить шістдесят прожиткових мінімумів для працездатних осіб станом на 1 січня року, наступного за роком подання робіт на отримання Премії.

    Ознайомитись з умовами участі в конкурсі можна за посиланням https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2675-19.

     

    За інформацією звертатись та подавати пропозиції до відділу науково-технічної інформації у кабінет 1.238 (тел.: 406-79-21).





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01