Співпраця з Тайчжоуським університетом триває
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
11.01.2020, 14:51
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    reestratsii na nmt 2024

    suchasni zakladi osviti

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Співпраця з Тайчжоуським університетом триває

    Співпраця з Тайчжоуським університетом триває
    img

     

    Розпочався офіційний візит делегації Національного авіаційного університету на чолі з проректором з інноваційного навчання та інформатизації Юрієм Теслею до КНР.

    Сьогодні у Ханчжоу на базі Китайсько-українського інституту аерокосмічних технологій (CUAT) відбулась зустріч із представниками Тайчжоуського університету: ректором Ченом Гуантіном, директором інституту авіаційної інженерії Чжаном Йонджу, директором відділу міжнародного співробітництва та обміну Ван Сюйпінь і заступником відділу Ван Айчінь. Зустріч проведено згідно попередніх домовленостей, досягнутих під час візиту представників Тайчжоуського університету до НАУ у грудні 2019 року.

    Обговорено питання реалізації спільних проектів, спрямованих на розвиток міжнародного співробітництва в галузі освіти і науки, зокрема, обмін студентами і викладачами, започаткування освітніх програм «2+2» та залучення викладацького складу НАУ до роботи в авіакосмічних освітніх програмах КНР.

    Також досягнуто домовленостей про ініціацію проектів: створення спільного коледжу безпілотних літальних апаратів на території китайського партнера, випускники якого матимуть змогу продовжувати навчання в Національному авіаційному університеті та в Тайчжоуському університеті; створення на базі НАУ Інституту Конфуція, який орієнтуватиметься на розвиток гуманітарної сфери в авіаційній галузі.

    Сторони узгодили план дій щодо напрямків співпраці, фінансування проектів бере на себе китайська сторона. Очікуваний результат такої співпраці – популяризація НАУ на китайському освітньому просторі та  залучення студентів з КНР до навчання у нашому університеті.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01