Міжнародна конференція «Інноваційно-інвестиційні проблеми кластеризації економіки України»
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
11.12.2019, 09:56
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    reestratsii na nmt 2024

    suchasni zakladi osviti

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Міжнародна конференція «Інноваційно-інвестиційні проблеми кластеризації економіки України»

    Міжнародна конференція «Інноваційно-інвестиційні проблеми кластеризації економіки України»
    img

    Кафедрою маркетингу Факультету економіки та бізнес-адміністрування (ФЕБА) за підтримки Батумського державного університету  імені Шота Руставелі (Грузія) та Познанської вищої школи педагогіки та адміністрації
    імені Мешка І (Польща) проведено Міжнародну науково-практичну конференцію «Інноваційно-інвестиційні проблеми кластеризації економіки України».

    У конференції взяли участь понад 60 науковців, викладачів, аспірантів, магістрантів та студентів з навчальних і наукових закладів України та зарубіжжя. З вітальним словом до учасників конференції звернулась декан ФЕБА Світлана Петровська.

    На пленарному засіданні з доповіддю про «Перспективи розвитку промислового кластеру корпорації «Siemens» виступив провідний фахівець корпорації «Siemens» Сергій Зацаринін.  Доповідь «Системний аналіз потоків вертикально-інтегрованої компанії»  презентував Юрій Колбушкін, член правління НАК «Нафтогаз України». Професор кафедри логістики ФТМЛ Сергій Гриценко  виступив з доповіддю «Організація екологічно-спрямованої діяльності транспортно-логістичних кластерів з використанням інноваційних інтелектуальних технологій». Професор кафедри менеджменту зовнішньоекономічної діяльності підприємств ФТМЛ Олена Паливода презентувала доповідь «Концептуально-методологічний підхід до оцінювання синергетичних ефектів кластер них структур в економіці України».

    За результатами конференції планується видання міжнародної колективної монографії «Кластерна модель інноваційного розвитку національної економіки: інфраструктурний та інвестиційний аспекти». Монографія буде видана за участі партнера конференції – Познанської вищої школи педагогіки та адміністрації імені Мешка І (Польща) з присвоєнням їй міжнародного індексу ISBN.  





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01