Завершено осінні наукові школи НАУ для учнівської молоді
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
11.11.2019, 15:20
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Завершено осінні наукові школи НАУ для учнівської молоді

    Завершено осінні наукові школи НАУ для учнівської молоді
    img

    Завершилося навчання в осінніх наукових школах для учнів старших класів, організоване Інститутом інноваційних освітніх технологій НАУ.

    Роботу «Екологічної школи», «Школи країнознавства і туризму», «Аерокосмічної школи», «Економіко-математичної школи» у жовтні-листопаді 2019 року забезпечували науково-педагогічні працівники університету для залучення старшокласників до науково-дослідницької роботи у секціях Малої академії наук України та популяризації НАУ.

    Серед учасників – члени наукових гуртків, учні Авіакосмічного ліцею імені І. Сікорського НАУ, учні старших класів закладів загальної середньої та позашкільної освіти Фастова, Одеси, Харкова, Києва.

    Учасники мали змогу відвідати низку цікавих тренінгів, практичних занять, інтерактивних лекцій, творчих лабораторій, навчально-наукових екскурсій, майстер-класів та профорієнтаційних заходів, підготованих науковцями університету з урахуванням їхніх інтересів. 

    Усі охочі можуть взяти участь у Дні відкритих дверей НАУ, освітньому проекті «Пробне ЗНО», Всеукраїнських учнівських олімпіадах НАУ та інших проектах.

    Запрошуємо учнів 10-11 класів закладів освіти, зацікавлених у науково-дослідницькій діяльністі, долучитися до роботи зимових наукових шкіл. Замовити програму можна в Центрі обдарованої учнівської молоді, зареєструвавшись за посиланням, або за номерами: (044)406-72-09, 406-74-15, 406-74-04.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01