Всеукраїнський радіодиктант національної єдності у НАУ
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
8.11.2019, 15:22
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Всеукраїнський радіодиктант національної єдності у НАУ

    Всеукраїнський радіодиктант національної єдності у НАУ
    img

    Співробітники та студенти університету долучилися до написання традиційного Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності разом із тисячами українців у всьому світі. Текст диктанту зачитав Олександр Авраменко зі студії Суспільного радіо UA: Українське. Головною локацією радіодиктанту цьогоріч стала Національна бібліотека імені Володимира Вернадського.

    Захід приурочений до Дня української писемності та мови, організатором якого за підтримки керівництва університету став Факультет лінгвістики та соціальних комунікацій, відбувся у  Залі Вченої ради. Викладачі кафедри української мови та культури Хрестина Стецик та Надія Сенчило розповіли учасникам правила нового правопису та відповіли на запитання щодо написання диктанту.

    Разом зі студентами, викладачами та деканами університету радіодиктант написали  проректори Артур Гудманян, Оксана Вовк, Роза Вінецька. Після завершення прямої трансляції всі учасники радіодиктанту мали можливість надіслати текст диктанту на радіо за вказаними адресами, а потім разом перевірити його.  





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01