Участь НАУ у Форумі майбутнього району Сяошань
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
10.11.2019, 16:27
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Участь НАУ у Форумі майбутнього району Сяошань

    Участь НАУ у Форумі майбутнього району Сяошань
    img
     
    Делегація НАУ на чолі з ректором Володимиром Ісаєнком взяла участь у Форумі майбутнього району Сяошань (Ханчжоу, КНР), на якому були присутні понад 500 представників бізнесу та закладів освіти з усього світу.
    Головна ідея заходу — забезпечення розвитку технологій через створення нових освітніх та науково-дослідних платформ, що дозволять майбутнім фахівцям впевнено дивитись в майбутнє. Відкрив захід керівник району Сяошань Ван Мін.
    Секретар партійного комітету району Сяошань Тун Гуйлі вручила ректору Володимиру Ісаєнку Сертифікат Посла з розвитку талантів провінції Сяошань. Також ректор НАУ взяв участь в церемонії підписання угоди з урядом району Сяошань щодо розширення співробітництва в академічній і науковій сфері, завдяки якій будуть створюватися та розвиватись україно-китайські освітні проекти.
    Володимир Ісаєнко виступив на Форумі з доповіддю "НАУ: від традицій до інновацій", під час якої презентував університет, його історію, структуру, освітньо-наукову діяльність та напрямки міжнародної співпраці. Також серед спікерів цьогорічного форуму: засновник дослідницького центру управління освітою Пекінського університету Лін Цзяньзуа, академік Китайської академії наук Май Хунг, голова інноваційного холдингу "Innonation" Гао Чже Мінг, директор Науково-дослідний інституту комп'ютерних інноваційних технологій Дже Куей.
     




    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01