Курс для фахівців аеропорту «Бориспіль»
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
29.11.2019, 12:29
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Курс для фахівців аеропорту «Бориспіль»

    Курс для фахівців аеропорту «Бориспіль»
    img

    Інститутом неперервної освіти (ННІНО) проведено навчання за програмою «Обслуговування пасажирів та багажу» на базі аеропорту «Бориспіль». Слухачі курсів – керівники та спеціалісти відділів обслуговування VIP пасажирів, пасажирського обслуговування та обслуговування багажу служби наземного обслуговування аеропорту. Інструктори курсу – заступник директора Інституту міжнародного співробітництва та  освіти, доцент Дмитро Бугайко та викладач ННІНО Марина Попова.

    Мета курсу – підвищення кваліфікації персоналу провідного міжнародного аеропорту України задля підтримання прийнятного рівня безпеки та якості обслуговування пасажирів та багажу. Особливу увагу під час курсу приділено впровадженню системного підходу до безпеки авіації у процесі організації міжнародних перевезень та запровадження попереджувального управління ризиками у діяльність ДП  «МА «Бориспіль». Навчання проводиться за затвердженою Державіаслужбою програмою відповідно до Сертифікату GH011.

    Організаційно-методичне забезпечення навчального процесу здійснюється фахівцями Навчально-консультативного центру підвищення кваліфікації ННІНО. Телефон для довідок: 406 70 34, e-mail: kpk@nau.edu.ua.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01