Зустріч з представником SkyUp Airlines
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
18.10.2019, 13:42
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Зустріч з представником SkyUp Airlines

    Зустріч з представником SkyUp Airlines
    img

    Адміністрація та студенти Юридичного факультету зустрілися з HR-менеджером авіакомпанії  SkyUp Airlines Марією Мирончук.

    Декан Юридичного факультету Ірина Сопілко, зокрема, зазначила: «щоб зайняти провідне місце на ринку юридичних послуг в авіаційній галузі, потрібна не тільки належна теоретична підготовка, а й практичні навики, отримати які можна лише за тісної співпраці з авіакомпаніями: стажування студентів-юристів   у  юридичних відділах авіаструктур, проведення  майстер-класів та інших заходів провідними фахівцями авіакомпаній,  які допоможуть студентам у їх фаховому зростанні».

    Марія Мирончук наголосила на тому, що глибинне знання авіаційної галузі студентами-юристами дасть змогу розуміти внутрішні бізнес-процеси клієнтів,  дозволить  супроводжувати клієнтів на всіх етапах реалізації проектів, незалежно від їх рівня складності.

    На зустрічі обговорено  основні напрямки співпраці між факультетом та  авіакомпанією SkyUp Airlines щодо проведення спільних заходів, організації стажування студентів та перспектив майбутнього працевлаштування випускників. 

    Приємною несподіванкою  для  присутніх стало нагородження до професійного свята Дня юриста кращих студентів, фахівців  з питань застосування та тлумачення актів повітряного законодавства  України та інших держав.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01