Визнання здобутків НАУ на XI Міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті»
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
23.10.2019, 10:48
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    reestratsii na nmt 2024

    suchasni zakladi osviti

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Визнання здобутків НАУ на XI Міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті»

    Визнання здобутків НАУ на XI Міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті»
    img

    Національний авіаційний університет бере участь в XI Міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті». Захід проходить за підтримки й участі МОН України та НАПН України.

    На виставкових стендах представники НАУ презентують учням старших класів, батькам, освітянам та відвідувачам освітні програми і  проекти, можливості їх ефективної реалізації; багаторічний власний досвід освітньої, наукової, міжнародної діяльності в системі вищої освіти; інновації з підвищення якості вищої освіти; надання якісних освітніх послуг; досвід міжнародної співпраці в реалізації спільних освітніх проектів; технології якісної підготовки до ЗНО для вступу на ОС бакалавра та ОС магістра, профорієнтаційні проекти (заходи) для абітурієнтів; перспективи навчання англійською мовою; навчання на кафедрі військової підготовки, видавничу діяльність та науково-методичний супровід навчального процесу.

    Приємним моментом першого дня роботи виставки стало нагородження НАУ за конкурсну роботу у виставковому конкурсі з тематичної номінації «Інноваційна діяльність закладів освіти – ресурс забезпечення якості освіти». Отримала почесну нагороду: золоту медаль та Диплом, автор конкурсної роботи, директор Інституту інноваційних освітніх технологій Наталія Муранова.

    У виставковому павільйоні університет представляють співробітники Інституту інноваційних освітніх технологій, Юридичного факультету, Науково-технічної бібліотеки, Приймальної комісії, Коледжу інформаційних технологій та землевпорядкування, Коледжу інженерії та управління, Київського коледжу комп’ютерних технологій та економіки.

    Активна участь освітян, науковців у заході сприяє створенню професійного інформаційного середовища для налагодження ділових контактів університету не лише з партнерами вітчизняної освіти, але й іноземних держав з питань щодо ефективного розвитку вищої освіти в Україні.

    Вітаємо колектив Національного авіаційного університету з високою нагородою щодо визнання інноваційної діяльності в галузі освіти!





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01