Урочисте засідання Вченої Ради університету
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
23.10.2019, 13:46
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Урочисте засідання Вченої Ради університету

    Урочисте засідання Вченої Ради університету
    img

    Сьогодні на Урочистому засіданні Вченої Ради університету завідувачу кафедри двигунів внутрішнього згорання та транспорту Жешувського технологічного університету Казиміру Лейді присвоєно звання «Почесний доктор Національного авіаційного університету».

    Проректор з міжнародного співробітництва і освіти Олександр Запорожець презентував діяльність завідувача кафедри Жешувського технологічного університету. Ректор Володимир Ісаєнко вручив Казиміру Лейді мантію та диплом «Почесний доктор Національного авіаційного університету».

    Почесний доктор НАУ Казимір Лейда звернувся до присутніх з промовою, в якій, зокрема, зауважив: «Я усвідомлюю важливість сьогоднішньої події та хотів би подякувати за таку високу та виняткову відзнаку. Сподіваюсь на подальшу активну науково-дослідну та академічну співпрацю з Національним авіаційним університетом».

    Ректор Володимир Ісаєнко зазначив, що долучення професора до авіаційної спільноти та освітянського колективу НАУ є важливим для розвитку університету та підвищення його рейтингів у світовій спільноті. «Розраховуємо, що Казимір Лейда буде активно долучатись до роботи з НАУ й ділитиметься своїм досвідом  з викладачами та студентами нашого університету».





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01