Профорієнтаційне опитування вступників-2020
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
22.10.2019, 07:00
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Профорієнтаційне опитування вступників-2020

    Профорієнтаційне опитування вступників-2020
    img

    З метою надання випускникам-2020 допомоги у професійному самовизначенні та перевірки їх готовності до загальнонаціонального ЗНО-2020 Інститут інноваційних освітніх технологій Національного авіаційного університету провів профорієнтаційне опитування (соціологічний вимір) майбутніх абітурієнтів.

    У соціологічному вимірі взяли участь респонденти зі всієї України.

    Основні отримані результати соціологічного виміру засвідчили про те, що:

    Результати проведеного профорієнтаційного опитування та проведеного пробного ЗНО-2019 свідчать про те, що рівень підготовки до загальнонаціонального ЗНО за оцінкою респондентів значно завищений. За результатами реального тестування ‑ недостатній, особливо з математики, української мови та літератури, фізики. Так, з математики: початковий рівень знань виявило 51% респондентів, а середній – 30%; з фізики: початковий – 10% і середній  – 45%. з української мови та літератури початковий і середній рівні разом ‑ 82,17%.

    Детально результати пробного ЗНО з шкільних предметів: http://iiot.nau.edu.ua/images/docs/Coum/probnezno28.09.pdf

    Соціологічний вимір також засвідчив, що вибір подальшої професії абітурієнти здійснюють переважно самостійно, а також керуючись порадами батьків та Інтернет-ресурсами; найголовнішими критеріями у виборі майбутньої професії є власні здібності й прагнення, оплата праці та перспектива кар’єрного зростання.

    Тож буде доцільним для респондентів підготовка до ЗНО-2020 та здійснення правильного профорієнтаційного вибору саме на базі Національного авіаційного університету на підготовчому відділенні Навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій.

    Детальна інформація про курси підготовки до ЗНО та реєстрація: http://iiot.nau.edu.ua/index.php/nauka/pidhotovka-do-zno/pravyla-pryiomu





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01