Навчання на базі Спеціального авіаційного загону
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
18.10.2019, 12:39
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Навчання на базі Спеціального авіаційного загону

    Навчання на базі Спеціального авіаційного загону
    img

    Штаб цивільної оборони Військово-мобілізаційного підрозділу разом з працівниками НАУ, залученими у навчально-методичні заходи з цивільної та промислової безпеки, взяли участь в одноденному практичному  занятті «Організація ліквідації наслідків техногенного і природного характеру, проведення спеціальних аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт».

    Заняття проводили фахівці цивільного захисту, на базі Спеціального авіаційного загону Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту Державної служби України з надзвичайних ситуацій під керівництвом першого заступника командира Спецавіазагону полковника служби цивільного захисту Костянтина Коломіна, з демонстрацією спеціальної техніки із залученням особового складу авіаційного загону.

    Під час навчання відпрацьовані особливості організації проведення авіаційних пожежно-рятувальних, пошукових та інших невідкладних робіт у разі виникнення надзвичайних ситуацій (НС) техногенного та природного характеру. Навчання відпрацьовані на високому якісному рівні та в повному обсязі, без порушень регламенту навчання та травм. Загальна оцінка навчання: «відмінно».





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01