НАУ розвиває співпрацю з Республікою Казахстан
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
17.10.2019, 14:44
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    reestratsii na nmt 2024

    suchasni zakladi osviti

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    НАУ розвиває співпрацю з Республікою Казахстан

    НАУ розвиває співпрацю з Республікою Казахстан
    img

    Представники університету на запрошення компанії «Caspian Radio Services» (Атирау, Казахстан) та за підтримки посольства України в республіці Казахстан відвідали з робочим візитом Республіку Казахстан.

    Відповідальний секретар Приймальної комісії НАУ Кирило Ніколаєв та доценти кафедри аеронавігаційних систем Факультету аеронавігації, електроніки та телекомунікацій Олександр Луппо та Геннадій Аргунов провели ряд зустрічей, тренінгів та активну профорієнтаційну роботу.

    Під час зустрічей обговорено варіанти залучення викладачів університету до викладання на курсах підвищення кваліфікації, проведення тренінгів, впровадження наукових розробок та збільшення представництва Республіки Казахстан в студентській спільноті НАУ.

    Представники «Caspian Radio Services» наголосили, що з кожним роком потреба в якісних, технічних фахівцях зростає, вони відмітили високий професійний рівень викладачів, чітку організацію роботи та висловили слова вдячності Національному авіаційному університету та надію на подальшу співпрацю.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01