Засідання з нагоди Дня науки
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
18.05.2019, 12:04
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Засідання з нагоди Дня науки

    Засідання з нагоди Дня науки
    img

    У Національному авіаційному університеті відбулось засідання, присвячене Дню науки, що традиційно  відзначається в Україні у третю суботу травня.

    Ректор Володимир Ісаєнко привітав науково-педагогічних працівників і студентів, подякувавши кожному за професійні наукові здобутки та досягнення. Він зазначив, що в університеті визначено основні наукові напрями: сучасні авіаційно-космічні технології, аерокосмічні системи моніторингу та навігації рухомих об’єктів, інформаційні технології та комплексний захист інформації, охорона навколишнього середовища тощо. Ці напрями об’єднують навчально-наукові інститути та факультети університету, які здійснюють дослідження та підготовку кадрів вищої кваліфікації.

    Проректор з наукової роботи Володимир Харченко виступив з доповіддю щодо здобутків та завдань наукової спільноти університету. Начальник відділу управління інноваційними проектами освіти Олег Бондаренко розповів про формування та перспективи Наукового парку НАУ. Про інноваційні можливості науковців університету повідомив начальник науково-дослідної частини Петро Павленко.

    За активну участь у науково-дослідній роботі ректор Володимир Ісаєнко  вручив Грамоти науково-педагогічним працівникам та студентам-переможцям всеукраїнських конкурсів студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук.  





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01