НАУ зміцнює обороноздатність країни висококласними фахівцями
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
4.08.2016, 08:27
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    reestratsii na nmt 2024

    suchasni zakladi osviti

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    НАУ зміцнює обороноздатність країни висококласними фахівцями

    НАУ зміцнює обороноздатність країни висококласними фахівцями
    img

    Національний авіаційний університет завершив прийом на навчання за державним замовленням для Міністерства оборони та Національної гвардії України. Конкурс у цьому році збільшився в 1,5-2 рази, а на окремі спеціальності у три рази. Найбільш популярною серед майбутніх захисників Вітчизни стала спеціальність «організація військових перевезень і управління на повітряному транспорті». За словами т.в.о начальника кафедри військової підготовки НАУ Юзефа Добровольського, успішний набір курсантів став можливим завдяки активній роботі зі школами, кадетськими корпусами та ліцеями, профорієнтаційною діяльністю поза межами навчальних закладів.

    Цього року Міністерство оборони та Міністерство освіти та науки України видали спільний наказ про прийом до вищих військових навчальних закладів у особливий період. Зокрема, вступна кампанія на військові спеціальності розпочалася раніше. Окрім того, було передбачено, що особи, які вступили до ВНЗ будуть зараховані на кафедру військової підготовки незалежно від пріоритетів.

    За словами в. о. ректора НАУ, професора Володимира Харченка, успіх з набором курсантів на військову кафедру свідчить про патріотизм молодих громадян України, які готуються захищати свою Вітчизну. Володимир Харченко також відзначив злагоджену роботу Міністерства оборони та Міністерства освіта та науки, а також навчальних підрозділів та Приймальної комісії НАУ.

     

    http://pedpresa.ua/165275-nau-zmitsnyuye-oboronozdatnist-krayiny-vysokoklasnymy-fahivtsyamy.html

    http://www.ukrinform.ua/rubric-society/2061605-nau-zmicnue-oboronozdatnist-kraini-visokoklasnimi-fahivcami.html

     





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01