День довкілля в НАУ
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
13.04.2014, 21:30
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    День довкілля в НАУ

    День довкілля в НАУ
    img

    12 квітня в рамках виконання розпорядження Кабінету Міністрів України «Деякі питання проведення щорічної всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля» від 31.03.2010 р. № 777-р, в Національному авіаційному університеті пройшов суботник, приурочений до Дня довкілля. 

    Фронт робіт окреслили завчасно: території університету та його парків, Студентське містечко, Шулявське кладовище та Державний музей авіації – у загальному  не багато, не мало – близько 72 га.  До суботника долучилося керівництво університету, директорський корпус, професорсько-викладацький склад та  близько 400 студентів. Тож кожен мав змогу внести свій вклад у привабливий вигляд свого Alma mater.

    Роботу розпочали рано: збір всіх бажаючих попрацювати був призначений на дев’яту  годину на Площі знань перед Центром культури та мистецтв. Присутніх привітали ректор НАУ Микола Кулик та проректор з навчально-виховної роботи Ярослав Козачок. Вони подякували усім за відповідальне ставлення до довкілля та за участь у суботнику зокрема і без зайвих слів запросили до роботи.

    Суботник розпочали висадкою алеї на честь героїв Небесної сотні. Таким чином, мешканці НАУ вшанували  загиблих і лишили пам'ять про них прийдешнім поколінням, які навчатимуться в НАУ. Після цього учасники суботника розійшлися по безпосереднім об’єктам і продовжили роботу.

    Працювали активно і з завзяттям. Тож тепер Національний авіаційний університет до зустрічі з весною готовий!





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01