Юстиція відкриває свої двері студентській молоді
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
20.09.2018, 07:00
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    reestratsii na nmt 2024

    suchasni zakladi osviti

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Юстиція відкриває свої двері студентській молоді

    Юстиція відкриває свої двері студентській молоді
    img

    18 вересня 2018 року студенти Навчально-наукового юридичного інституту відвідали Головне територіальне управління юстиції у місті Києві та взяли участь у Дні відкритих дверей, що відбувся з метою профорієнтації майбутніх юристів, а також ознайомлення  їх з роботою органів виконавчої гілки влади.

    Під час акції фахівці структурних підрозділів Головного управління юстиції у місті Києві за допомогою презентаційних роликів та інформаційних бюлетенів ознайомили майбутніх правників з особливостями роботи юстиції на різних локаціях. Зокрема, були представлені напрямки нотаріату, державної виконавчої служби, Управління персоналу, Управління судової, аналітично-правової роботи та міжнародного співробітництва, Управління фінансового та матеріально-технічного забезпечення, Управління державної реєстрації та відділів Державної реєстрації актів цивільного стану, Управління нормативно-правових актів, систематизації законодавства, правової роботи, правової освіти та ін.

    Також студенти отримали нагоду спробувати посвідчити довіреність у нотаріуса, розібратися у процедурі виконання судових рішень, дізнатися про особливості реєстрації громадських організацій та друкованих засобів масової інформації, взяти участь у правових вікторинах. 

    Наприкінці заходу для студентів було проведено «Ярмарку вакансій», де кожен учасник мав змогу залишити свою анкету для Управління персоналом з контактними даними та бажаним напрямком стажування або майбутньої професії.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01