Студенти НАУ на Днях кар’єри в Міністерстві інфраструктури України
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
24.09.2018, 11:22
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Студенти НАУ на Днях кар’єри в Міністерстві інфраструктури України

    Студенти НАУ на Днях кар’єри в Міністерстві інфраструктури України
    img

    20 вересня 2018 року студенти Національного авіаційного університету разом із представниками відділу по роботі зі студентами, викладачами університету, взяли участь у Днях кар’єри, які відбулись у Міністерстві інфраструктури України.

    У вітальному слові Міністр інфраструктури Володимир Омелян зазначив, що Міністерство інфраструктури є одним із 10 перших міністерств, де проходить реструктуризація. Міністр наголосив, що в 2016 році за підтримки ЄС Уряд України почав масштабну реформу державного управління, яка покликана залучити до державної служби найкращих фахівців. Державне управління має працювати в інтересах громадян і бізнесу, надавати якісні послуги та забезпечувати розвиток країни.

    Присутні мали можливість дізнатися про умови конкурсу за якими здійснюється відбір фахівців на державну службу, а також заробітні плати державних службовців, про самореалізацію та кар’єрний ріст.

    Зустріч завершилася у формі прямого діалогу, де студенти Національного авіаційного університету активно задавали питання, на які отримали вичерпні відповіді. 





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01