Безпека авіації – нові підходи
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
19.09.2018, 07:54
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Безпека авіації – нові підходи

    Безпека авіації – нові підходи
    img

    Протягом багатьох років інститут ІКАО НАУ виконує важливу місію обміну міжнародним досвідом та підвищення кваліфікації керівного складу підприємств міжнародної цивільної авіації за програмами, які базуються на Стандартах та Рекомендованих практиках Міжнародної організації цивільної авіації. На виконання цих завдань у період з 10 по 14 вересня 2018 року в Інституті ІКАО було проведено курс за програмою «Система управління безпекою авіації».

    У професійній дружній атмосфері інструктори та слухачі визначили шляхи підвищення рівня безпеки світової цивільної авіації. У курсах прийняли участь керівники Управління державної авіації України, ТОВ Грузинська пошта (Грузія),  Міжнародних аеропортів Арменії  (Арменія), авіакомпаній Міжнародні авіалінії України, Урга, Браво, Кавок, міжнародних аеропортів Одесса та Миколаїв, ВАТ Аерохендліг, викладачі НАУ та Кременчуцького льотного коледжу НАУ.  

    Заняття проводились директором інституту ІКАО НАУ професором Г.А. Сусловою  та інструктором ІКАО заступником директора інституту міжнародного співробітництва та освіти НАУ доцентом Д.О. Бугайко.  По закінченню курсів від слухачів надійшли позитивні відгуки з побажаннями  в подальшому продовжувати навчання в Інституті ІКАО НАУ.

                                                                        





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01