Організаційні збори керівників структурних підрозділів НАУ
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
20.09.2018, 11:04
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Організаційні збори керівників структурних підрозділів НАУ

    Організаційні збори керівників структурних підрозділів НАУ
    img

    19 вересня в НАУ відбулися організаційні збори на які були запрошені керівники структурних підрозділів: директори Навчально-наукових інститутів, декани факультетів та завідуючі кафедр.

    На порядку денному розглядалися кілька важливих питань. Про організацію роботи навчальних структурних підрозділів під час проходження процедури акредитації освітньо-професійних програм освітнього ступеня «Магістр» розповіла Начальник відділу ліцензування та акредитації Анжела Гай. Також Анжела Євгенівна наголосила, що наступного тижня до НАУ мають заїхати експертні ради задля проведення акредитації 64-х освітніх програм ступення «Магістр». І саме через це є певні умови, які були змінені при проходженні процедури акредитації. Тому керівникам структурних підрозділів й була доведена інформація про нові умови акредитації освітніх програм аби вони знали, що їм необхідно зробити та в які терміни.

    У свою чергу Начальник відділу моніторингу та якості вищої освіти Оксана Білоус лаконічно й наглядно (із використанням слайдів) розповіла про принципи рейтингування структурних підрозділів НАУ та висвітила питання, щодо впровадження рейтингу науково-педагогічних працівників НАУ.

    Оксана Іванівна також нагадала, що найближчим часом перед нашим університетом стоять дві архіважливі мети: підтвердити у наступному році статус національного на найближчі декілька років та увійти до міжнародного рейтингу 1000 найкращих, престижних університетів світу. І ці завдання є досить складними, тож не можна розслаблятися, а треба працювати засукавши рукава.

     

     





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01