Національний авіаційний університет дотримується традиції навчання та випуску іноземних студентів
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
25.09.2018, 11:08
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Національний авіаційний університет дотримується традиції навчання та випуску іноземних студентів

    Національний авіаційний університет дотримується традиції навчання та випуску іноземних студентів
    img

    Представники приймальної комісії НАУ разом з дирекцією СП «Авіа-центр» м. Ташкент та Надзвичайним і Повноважним Послом України в Республіці Узбекистан Юрієм Савченком 25 вересня 2018 року в Посольстві України в Республіці Узбекистан провели урочисті заходи – вручення дипломів бакалаврів студентам НАУ з Республіки Узбекистан. 

    Юрій Савченко зазначив, що одна з випускниць НАУ працює і в Посольстві України Республіці Узбекистан, а також наголосив, що з кожним роком цікавість до розбудови напрямку цивільної авіації зростає, міжнародне та внутрішнє авіасполучення постійно розвивається, а для цього потрібні високоякісні фахівці в сфері обслуговування повітряного транспорту, яких і випускає НАУ!

    У свою чергу СП «Авіа-центр» нагородив Почесною грамотою Надзвичайного і Повноважного Посла України в Республіці Узбекистан Юрія Савченко та передав Почесну грамоту ректору НАУ Володимиру Ісаєнко за вагомий внесок у підготовці висококваліфікованих кадрів та розвиток відносин між Україною та Республікою Узбекистан у сфері міжнародної освіти.

    Представники СП «Авіа-центр» відмітили високу організацію роботи з проведення профорієнтаційної роботи та набору вступників – майбутніх авіаторів та висловили слова вдячності всім працівникам університету, які були задіяні в цьому процесі, а саме членам приймальної комісії, предметних комісій, відділам та центрам по роботі з іноземними студентами, бухгалтерії та всьому університету. 

     





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01