Привітання з Новим 2019 роком
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
31.12.2018, 16:16
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Привітання з Новим 2019 роком

    Привітання з Новим 2019 роком
    img

     

     Шановні колеги, дорогі друзі!

     

    2018 рік добігає кінця. Це був рік невпинного і цілеспрямованого руху до свободи і незалежності, до того, щоб Україна посіла чільне місце у європейській родині.

    Цього року ми відзначили знаменну дату – 85-річчя заснування нашого університету. Разом з представниками понад 50 провідних авіаційних університетів світу Національний авіаційний університет підписав Угоду про створення Міжнародної асоціації авіаційної та аерокосмічної освіти (ALICANTO). Ще одним нашим здобутком є відкриття Україно-китайського аерокосмічного інституту інноваційних технологій у місті Ханчжоу, КНР. Університет переміг у конкурсі державних інвестиційних проектів та реалізовуватиме у наступному 2019 році проект Міжнародного центру підготовки пілотів на базі НАУ.

    Можна й далі перелічувати наші цьогорічні здобутки. Та попереду у нас ще багато роботи. А  наш спільний успіх залежить від зусиль кожного з вас.

    Тож у переддень Нового 2019 року бажаю вам та вашим родинам  сімейного затишку, благополуччя і віри.  Нехай Новий рік принесе щастя, здоров’я й удачу. Хай поруч будуть вірні друзі й однодумці.

    Нехай збуваються всі ваші мрії і сподівання, відкриваються нові можливості. Хай будуть легкими ваші злети й комфортними посадки. Хай буде мирним наше небо.

    Вже рік старий за обрії пливе.

    Уже й Новий стоїть на виднокрузі.

    Хай у Новому буде все нове, -

    старі лиш вина, істини і друзі.

     

    З Новим Роком! Веселих свят!

     

    Щиро,

    Володимир Ісаєнко





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01