Міжнародна програма «Seeds for the Future»
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
5.12.2018, 12:51
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Міжнародна програма «Seeds for the Future»

    Міжнародна програма «Seeds for the Future»
    img

    Студентка НАУ Анастасія Коберник стала переможницею міжнародної програми «Seeds for the Future», яку проводить компанія Huawei Ukraine. Вона разом із дев’ятьма переможцями побувала в дослідницькому центрі компанії Huawei в Шеньчжені, ознайомилися з мережевими та хмарними технологіями, стандартами зв'язку 4-го покоління, вивчали китайську мову та відвідали безліч цікавих історичних місць в різних містах Китаю.

    «Seeds for the Future» спрямований на підтримку талановитої молоді в галузі інформаційно-комунікаційних технологій. За 10 років у проекті взяли участь понад 3600 студентів із 108 країн. Кількість українських вищих освітніх закладів-учасників відбору збільшилася за три роки з трьох до 39, а КНР відвідали 30 студентів 14 вищих освітніх закладів з 8 міст України.

    4 грудня відбулася церемонія з нагоди третьої річниці даного проектуй підписання Меморандуму про співпрацю в освітній галузі між компанією Huawei та Міністерством освіти і науки України. Захід відвідали перший проректор НАУ Валерій Козловський, директор Інституту аеронавігації, електроніки та телекомунікацій Ігор Мачалін, викладачі та студенти кафедри телекомунікаційних систем. Представники НАУ обговорили з колегами напрямки можливої співпраці із компанією Huawei як в освітній, так і науковій галузях.

     





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01