Брейн-ринг на знання Конституції
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
15.12.2018, 09:02
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    reestratsii na nmt 2024

    suchasni zakladi osviti

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Брейн-ринг на знання Конституції

    Брейн-ринг на знання Конституції
    img

    Студенти інститутів, факультетів та кафедри військової підготовки взяли участь в брейн-ринзі на знання Конституції. Захід організували відділ по роботі зі студентами та Юридичний інститут.

    Команди оцінювало компетентне журі: проректор з економіки та господарської роботи Роза Вінецька, директор Юридичного інституту Ірина Сопілко, начальник юридичного відділу Леся Прудивус, заступник директора по роботі зі студентами ННЮІ Аліса Логвиненко; старший наставник ННЮІ Олена Макеєва; представник відділу по роботі зі студентами Олена Пилипенко.

    Упершому турі студенти за 15 секунд мали  відповісти на 20 тестових запитань. П’ять команд, які набрали найбільшу кількість балів, продовжили гру в другому турі. Завдання якого складалось з двох тестових запитань та одної ситуаційної задачі.

    За результатами перемогу здобули: І місце – команда Юридичного інституту, ІІ місце – Інститут міжнародних відносин, ІІІ місце – Інститут аеронавігації, електроніки та телекомунікацій. Учасників та переможців брейн-рингу нагороджено дипломами, грамотами та цінними подарунками.

    Вітаємо справжніх знавців закону! 





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01