Яка чудова українська мова!
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
14.11.2018, 11:10
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    reestratsii na nmt 2024

    suchasni zakladi osviti

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Яка чудова українська мова!

    Яка чудова українська мова!
    img

    9 листопада – особливий день у житті українців. Ми відзначаємо День української писемності та мови. Щороку потужна енергетика цього свята наповнює нас любов’ю, запалює серця і надихає колектив Науково-технічної бібліотеки НАУ на різноманітні дійства й урочистості,  присвячені рідній мові та українській книзі. Цьогоріч бібліотека НАУ стала місцем проведення перфомансів, діалогів з молоддю, мовних флешмобів й конкурсів.

    Відкрив урочистості у НТБ  проректор з навчальної роботи НАУ Артур Гудманян. Він запропонував колегам разом зі студентами долучитися до «Диктанту національної єдності», який транслювався у прямому ефірі «Українського радіо». Патріоти України: представники усіх інститутів, факультетів, відділів, центрів, студентства й ректорату НАУ із задоволенням взяли участь у цьому захопливому дійстві, наповнили себе приємними емоціями, об’єднавшись у «…сім’ї вольній, новій…».  

    Директор ННГМІ Сергій Ягодзинський разом з викладачами кафедри української культури та мови провели для молодого покоління «Дні української писемності та мови у Національному авіаційному університеті», які тривали протягом тижня, з 5 по 12 листопада 2018 року.

    Працівники НТБ разом з читачами здійснили цілу низку заходів та флешмобів, презентували нові видання сучасної української літератури, ознайомили з книжково-ілюстративною виставкою «Мова – скарбниця духовності народу».

    Тож єднаймо зусилля в праці на благо української мови, сміливо вставаймо до почесної та відповідальної місії – збереження рідного слова для майбутніх поколінь!

    У нас одна мова, одна нація, одна Україна!





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01