НАУ – учасник Міжнародної спеціалізованої виставки «Освіта та кар’єра – День студента 2019»
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
18.11.2019, 13:54
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    НАУ – учасник Міжнародної спеціалізованої виставки «Освіта та кар’єра – День студента 2019»

    НАУ – учасник Міжнародної спеціалізованої виставки  «Освіта та кар’єра – День студента 2019»
    img

    НАУ взяв участь в Міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра – День студента 2019». На виставці було представлено понад 70 закордонних навчальних закладів та провідних українських вишів; українських представництв, посольств та агенцій.

    Учасники виставки обговорювали ключові питання інноваційного розвитку національної освітньої системи, основні напрями її вдосконалення та входження в європейське освітнє та наукове співтовариство, впровадження нових форм і технологій науково-освітньої діяльності, налагодження тісної співпраці із закордонними освітніми партнерами, участі в міжнародних наукових програмах і проектах, демонструвалися інноваційні розробки ЗВО та наукових установ.

    Національний авіаційний університет визнано Лідером вищої освіти України та вручено Гран-Прі у номінації «Створення освітнього середовища для забезпечення умов професійної орієнтації молоді». Автор конкурсної роботи – директор ННІІОТ Наталія Муранова.

    Гості та учасники виставки мали змогу відвідати: круглий стіл НАУ «Формування компетентностей обдарованої особистості в системі позашкільної та вищої освіти» (доповідачі – Наталія Муранова, Тетяна Петровська), презентацію «Національний авіаційний університет як осередок науково-дослідницької діяльності для учнівської молоді України» (доповідачі – Наталія Муранова, Ольга Бруяка, Людмила Куделя) та тренінги «Особливості захисту прав дітей в мережі Інтернет» (доповідач – Ірина Сопілко), «Сучасні конфліктогени та їх значення у вирішенні конфліктів» (доповідач – Вікторія Череватюк). Доповідачів відзначено Дипломами за активну участь у семінарах виставки і представлення освітніх інноваційних технологій.

    На виставкових стендах співробітники НАУ презентували відвідувачам освітні програми, проекти та можливості їх ефективної реалізації; багаторічний власний досвід навчальної та наукової діяльності в системі вищої освіти; інновації з підвищення якості вищої освіти; надання якісних освітніх послуг; досвід міжнародної співпраці в реалізації спільних освітніх й наукових проектів; технології якісної підготовки до ЗНО; перспективи навчання англійською мовою; навчання на кафедрі військової підготовки, видавничу діяльність та науково-методичний супровід навчального процесу.

    У виставковому павільйоні НАУ представляли працівники та викладачі Навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій, консультаційного центру, кафедри військової підготовки, Юридичного факультету, Факультету лінгвістики та соціальних комунікацій, Науково-технічної бібліотеки, Коледжів НАУ та Вищого професійного ліцею НАУ. 





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01