Мова і культура як форми людського буття і свідомості нації
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
12.11.2018, 14:23
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Мова і культура як форми людського буття і свідомості нації

    Мова і культура як форми людського буття і свідомості нації
    img

    На базі кафедри української мови та культури НН ГМІ Національного авіаційного університету 09 листопада 2018 року відбувся щорічний Всеукраїнський науково-практичний семінар молодих науковців, аспірантів, студентів «Мова і культура як форми людського буття і свідомості нації». Науковий захід проводився в рамках святкування Дня української писемності та мови.

    У роботі семінару взяли участь студенти, аспіранти та викладачі з Національного авіаційного університету, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, Національної академії статистики, обліку та аудиту, Київського національного лінгвістичного університету, Київського національного торговельно-економічного університету, Державного університету телекомунікацій, Київського славістичного університету, Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького, Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego. Також до семінару приєднались молоді науковці з Коледжу інформаційних технологій та землевпорядкування, Коледжу інженерії та управління, Васильківського коледжу, Київського коледжу комп’ютерних технологій та економіки Національного авіаційного університету.

    Учасники семінару представили цікаві доповіді, що викликали жваву дискусію серед студентів, аспірантів та викладачів. Загалом, науково-практичний семінар засвідчив актуальність обговорюваних проблем, перспективність досліджень, наукову наступність і творчу співпрацю викладачів і студентів університету, а також плідні наукові контакти вищих навчальних закладів України.

     





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01