День відкритих дверей НАУ для слухачів підготовчого відділення
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
12.11.2018, 13:30
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    День відкритих дверей НАУ для слухачів підготовчого відділення

    День відкритих дверей НАУ для слухачів підготовчого відділення
    img

    10 листопада 2018 на підготовчому відділенні НН ІНО Національного авіаційного університету відбувся традиційний щорічний День відкритих дверей.

    Серед 120 учасників зустрічі – слухачі підготовчого відділення Києва та регіонів України та їх батьки.

    Присутні дізналися про історію університету, його структуру, напрями підготовки фахівців, результати вступної кампанії-2018, навчання на курсах підготовки до ЗНО, міжнародні проекти, перспективи навчання, практик і стажувань, можливостей працевлаштування за обраним фахом.

    Відповідальний секретар Приймальної комісії Олег Ткаліч охарактеризував результати вступної кампанії–2018, повідомив про важливі зміни у проведенні ЗНО-2019 та умови прийому на навчання до закладів вищої освіти України у 2019, на основі яких будуть сформовані Правила прийому до НАУ у 2019. Основну увагу акцентовано на особливостях обрахування бала вступника, формування рейтингу, обрання пріоритетів, значення коефіцієнтів, відмінностей спеціальностей від спеціалізацій, формуванню особистого кабінету і правильному оформленню необхідних документів.

    Неабияку зацікавленість абітурієнти виявили до освітніх та профорієнтаційних проектів НАУ: Всеукраїнські олімпіади університету, переможці яких при вступі отримують до загального рейтингу до 20 балів; Дні науки, наукові пікніки, наукові лекції, тренінги, майстер-класи, що започатковані провідними науковцями університету.

    Окрім загальних виступів захід передбачав й індивідуальні консультації, де усі бажаючі отримали вичерпні відповіді на запитання. 

    Від імені ректорату, адміністрації НН ІНО, Приймальної комісії, слухачам підготовчого відділення побажали якісно підготуватися до ЗНО-2019 та, звичайно ж, стати студентами саме Національного авіаційного університету!





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01