У НАУ відбулась Міжнародна науково-практична конференція
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
8.10.2018, 05:00
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    У НАУ відбулась Міжнародна науково-практична конференція

    У НАУ відбулась Міжнародна науково-практична конференція
    img

    5 жовтня 2018 р.в Національному авіаційному університеті відбулась Міжнародна науково-практична конференція «Глобальні виклики європейській безпеці. Роль громадських організацій у протидії екологічному, аерокосмічному і кібертероризму».

    Метою конференції було обговорення терористичних загроз європейській безпеці та інформування міжнародних інституцій та урядів країн про методи системної протидії їх проявам.

    Серед учасників зібрання були світові експерти з безпеки, науковці, політики й громадські діячі.

    За результатами конференції прийнято звернення в якому, зокрема, говориться:

    «Ми, учасники конференції переконані, що стрімкий розвиток глобалізованого інформаційного простору спричиняє загрози для суспільства у випадку своєчасно не розроблених заходів безпеки новітнім технологіям, які беруть на озброєння адепти міжнародного тероризму.

    Сьогодні спостерігається сплеск розширення масштабів тероризму, різноманітності його форм і засобів реалізації на морі, на суші, у повітрі, в інформаційному просторі. Особливу загрозу всьому живому становить погіршення екології, перенесення у космічний простір сфер збройної, інформаційної, радіоелектронної боротьби та розвідки.

    Вважаємо за необхідне невідкладно розпочати розроблення нової архітектури європейської системи безпеки, в якій найважливішим складником протидії тероризму має стверджуватися активна позиція громадських інститутів суспільства».





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01