НАУ вивчає досвід найкращих британських університетів під егідою British Council
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
23.10.2018, 11:43
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    НАУ вивчає досвід найкращих британських університетів під егідою British Council

    НАУ вивчає досвід найкращих британських університетів під егідою British Council
    img

    22 жовтня 2018 в рамках програми розвитку лідерського потенціалу університетів до Університету Аберіствіт (Великобританія) прибула команда Національного авіаційного Університету. Цю програму Британська Рада впроваджує у партнерстві з Інститутом вищої освіти Національної академії педагогічних наук України та Фундацією лідерства для вищої освіти (Великобританія), а також за підтримки Міністерства освіти і науки України. Всі витрати, пов’язані з візитом, відшкодовуються Британською радою. 

    У складі команди НАУ: проректор Оксана Вовк, директор інституту Катерина Бабікова, начальник відділу Оксана Білоус, професор Михайло Барановський, голова НТСАДМВ Ксенія Семенова, аспірант Ігор Кравчишин та студентка Анна Панасюк. 

    У перший день візиту відбулась зустріч представників НАУ з проректором з міжнародних зв'язків Тімом Вудсом та директоркою міжнародного офісу Рут Оуен Льюіс.

    Тім Вудс окреслив основні напрямки спільної діяльності британського та українського університетів, серед яких: можливість наукового стажування й академічного обміну як здобувачів вищої освіти, так і науково-педагогічних працівників; можливість побудови ефективної співпраці зі стейкхолдерами, ґрунтуючись на досвіді університету Аберіствіт. 

    Рут Оуен Льюіс провела презентаційну лекцію щодо діяльності університету, представила роботу міжнародного офісу та обґрунтувала важливість взаємозв’язку з українськими університетами. 

    Разом з Рейчел Деві, начальником відділу співпраці з європейськими країнами, Кетрін Гріфітс, керівником напрямку співпраці із зовнішніми стейкхолдерами, Семом Віндовсом, керівником сектору співпраці з країнами європейського союзу, Памелою Хайт, керівником Erasmus+ делегація НАУ обговорила спільні проекти університетів.

    Уже перший день став продуктивним, насиченим цікавими та корисними подіями, які сприятимуть подальшому розвитку Національного авіаційного університету.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01