Увага! Щодо стану укриттів у Національному Авіаційному Університеті
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
23.11.2023, 15:22
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти

    akademiya-mikrotik








    Увага! Щодо стану укриттів у Національному Авіаційному Університеті

    Увага! Щодо стану укриттів у Національному Авіаційному Університеті
    img

    У відповідь на численні звернення від студентів та їхніх батьків, адміністрація Національного авіаційного університету хоче проінформувати громадськість щодо стану забезпечення укриттів, розташованих на території НАУ.

    З 14 укриттів, які вказані на сайті НАУ, лише два – у гуртожитку №12 (вул. Ніжинська, 29е) та гуртожитку №13 (вул. Миколи Голего,7а) мають статус «захисних споруд цивільного захисту», які мають відповідати стандартам, затвердженим Наказом МВС України № 579 від 09.07.2018 «Про затвердження вимог з питань використання та обліку фонду захисних споруд цивільного захисту».

    Усі інші 12 укриттів мають статус «найпростіших укриттів», щодо яких законодавством не встановлено чітких стандартів, натомість Державна служба України з надзвичайних ситуацій на виконання доручення Прем'єр-міністра України від 10.06.2022 №14529/0/1-22 про створення безпечних умов перебування у закладах освіти дітей, учнів, студентів і працівників з урахуванням збройної агресії російської федерації розробила Рекомендації щодо організації укриття в об'єктах фонду захисних споруд цивільного захисту персоналу та дітей (учнів, студентів) закладів освіти.

    Усі укриття, які розташовані в НАУ, відповідають усім рекомендаціям та мають акти обстеження, які здійснені та підписані працівниками ДСНС України.

    Адміністрація НАУ закликає не нехтувати сигналами повітряної тривоги та заздалегідь ознайомитись на сайті НАУ з місцями розташування укриттів.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01