Відбулося засідання Ради з якості Національного авіаційного університету
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
7.03.2024, 15:08
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти

    akademiya-mikrotik








    Відбулося засідання Ради з якості Національного авіаційного університету

    Відбулося засідання Ради з якості Національного авіаційного університету
    img

    5 березня 2024 року в залі засідань Вченої ради Національного авіаційного університету відбулося засідання Ради з якості освітньої діяльності та якості вищої освіти.

    У засіданні взяли участь в.о. голови Ради з якості — проректор із навчальної роботи Анатолій Полухін, проректори, керівники навчальних структурних підрозділів університету та представники органів студентського самоврядування, загалом – 31 із 44 членів Ради з якості.

    Першим питанням, яке розглядала Рада з якості, були особливості організації навчального процесу в 2023-2024 навчальному році. Зокрема, обговорювалися питання врахування умов воєнного часу, відновлення очного навчання всіх курсів з 01 квітня 2024 року, запровадження мораторію на відкриття нових освітніх програм та скорочення малокомплектних академічних груп, а також врегулювання роботи викладачів за сумісництвом. 

    Проректорка із міжнародного співробітництва і освіти Ірина Зарубінська та директорка Навчально-наукового інституту міжнародного співробітництва та освіти Ольга Шевченко прозвітували про результати виконання діючих в університеті програм міжнародної академічної мобільності та створення нових можливостей для студентів та викладачів у цьому напрямку.

    Також на засіданні Ради з якості була заслухана інформація про стан дотримання принципів академічної доброчесності в Університеті та про роботу Ради роботодавців на рівні факультетів і Університету. Крім того, секретар Ради з якості, начальник відділу моніторингу якості вищої освіти Андрій Гізун, повідомив про початок перемовин між НАУ та Товариством з обмеженою відповідальністю «ПЛАГІАТ» щодо укладання договору на використання автоматизованої системи виявлення текстових збігів та запозичень StrikePlagiarism з липня 2024 року.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01