Відбувся семінар з обговорення академічної доброчесності
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
12.02.2024, 10:03
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти

    akademiya-mikrotik








    Відбувся семінар з обговорення академічної доброчесності

    Відбувся семінар з обговорення академічної доброчесності
    img

    Академічна доброчесність починається з доброчесної поведінки кожного: учнів, студентів, викладачів, керівників освітньої галузі. Проте, на жаль, як свідчать спостереження, не всі учасники освітнього процесу обізнані з цим поняттям і дотримуються його принципів.

    Цим питанням було присвячено перше засідання постійно діючого науково-практичного семінару «Науково-дослідницька діяльність студентів», яке відбулося 7 лютого 2024 року в Навчально-науковому інституті неперервної освіти.

    Начальник відділу якості вищої освіти НАУ Андрій Гізун нагадав, що стаття 42 Закону України «Про освіту» визначає академічну доброчесність як сукупність етичних принципів та правил, якими мають керуватися учасники освітнього процесу.

    Питання дотримання принципів академічної доброчесності приділили увагу в своїх виступах т.в.о. директора Світлана Мізюк, в.о. завідувача кафедри Тетяна Остапенко та професорка кафедри публічного управління та адміністрування Ірина Дейнега.

    Активну участь в обговоренні цих питань та проблем у їх вирішенні в НАУ взяли студенти 1-4 курсів спеціальності ННІНО спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування».





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01