На запит абітурієнтів в НАУ відбулися Дні відкритих дверей
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
12.01.2023, 08:07
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти

    akademiya-mikrotik








    На запит абітурієнтів в НАУ відбулися Дні відкритих дверей

    На запит абітурієнтів в НАУ відбулися Дні відкритих дверей
    img

    Враховуючи кількість охочих та наявні запити, в Національному авіаційному університеті провели Дні відкритих дверей. Захід пройшов в онлайн-форматі для учнів закладів загальної середньої освіти і студентів коледжів за участі представників факультетів університету в режимі відеоконференції Zoom.
    Організатори заходів – Навчально-науковий інститут розвитку освіти (директор Лазарєва Галина, заслужений працівник освіти України) спільно з Приймальною комісією та факультетами НАУ.

    Спікери-науковці заходів – Гнатюк Віктор, к.т.н., доцент, заступник відповідального секретаря Приймальної комісії; Бородій Віктор, заступник декана Аерокосмічного факультету; Гумен Микола, к.т.н., доцент, заступник декана з навчально-методичної роботи Факультету аеронавігації, електроніки та телекомунікацій; Одарченко Роман, д.т.н., доцент, завідувач кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем ФАЕТ; Євген Габрусенко, к.т.н., доцент кафедри електроніки, робототехніки і технологій моніторингу та інтернету речей, доцент, координатор профорієнтаційної роботи ФАЕТ; Грабовчак Валентина, к.т.н., заступник декана з навчально-виховної роботи Факультету архітектури, будівництва та дизайну; Великодський Юрій, к.ф.-м.н., доцент, завідувач кафедри аерокосмічної геодезії та землеустрою ФАБД, старший дослідник; Гроза Валентина, к.ф-м.н., доцент, заступник декана Факультету екологічної безпеки, інженерії та технологій; Радомська Маргарита, к.т.н., доцент кафедри екології ФЕБІТ, гарант освітньої програми «Екологія та охорона навколишнього середовища»; Марина Анна, к.е.н., доцент, доцент кафедри фінансів та оподаткування Факультету економіки та бізнес-адміністрування; Куліковський Антон, асистент кафедри комп’ютеризованих систем захисту інформації Факультету кібербезпеки, комп’ютерної та програмної інженерії НАУ; Пічкурова Зоя, к.е.н., доцент кафедри міжнародних економічних відносин і бізнесу Факультету міжнародних відносин НАУ; Шапенко Людмила, к.ю.н., доцент кафедри конституційного і адміністративного права Юридичного факультету НАУ.
                         
    Науково-педагогічні працівники змістовно і цікаво розповіли про напрямки діяльності та конкурентні переваги факультетів, освітні програми, дисципліни, проходження практики, результати наукових досягнень студентів, окреслили перспективи навчання в університеті та працевлаштування, про можливості отримати затребувані професії та запросили майбутніх абітурієнтів для вступу і подальшого навчання в НАУ.

    Модератор Днів відкритих дверей – Петровська Тетяна, к.пед.н., директор Центру допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ННІРО НАУ. Інформаційне забезпечення здійснювала Бруяка Ольга, к.т.н., доцент, завідувач кафедри базових і спеціальних дисциплін ННІРО НАУ.
    До участі у заходах долучилися – учні закладів загальної середньої освіти і студенти коледжів з м. Києва та різних областей України.
    Щиро дякуємо всім учасникам профорієнтаційних заходів для учнів і студентів.

    Освіта майбутніх абітурієнтів важлива для України! Бажаємо всім міцних знань, творчості й наснаги на добро, високих досягнень, віри в себе і в рідну державу!

    До зустрічі в Національному авіаційному університеті!
    Слава українському народу та ЗСУ, які героїчно захищають нашу державу! Разом віримо в перемогу!
    http://iro.nau.edu.ua/
    https://www.youtube.com/watch?v=_awpU425wEM
    https://www.youtube.com/watch?v=hiS-aWc4R_E





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01