Заява НАУ щодо діяльності організаторів страйків студентів
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
8.02.2022, 15:21
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Заява НАУ щодо діяльності організаторів страйків студентів

    Заява НАУ щодо діяльності організаторів страйків студентів
    img

    У зв’язку з тим, що окремі органи студентського самоврядування інших закладів вищої освіти використовують ім'я Національного авіаційного університету, інформуємо про наступне:

    Органи студентського самоврядування НАУ не приймали жодних рішень стосовно ситуації із виборами у Києво-Могилянскій академії. Колектив НАУ також.

    Відповідно, з жодними листами чи зверненнями з цього приводу, а також з питань діяльності Міносвіти та профільного міністра, органи студентського самоврядування НАУ, як і адміністрація навчального закладу, до представників Уряду чи ВРУ не зверталися.

    Єдиним підписантом невідомих НАУ звернень, які не представляють позицію нашого університету та всього студентського колективу є особа на ім’я Володимир Олександрович Падєрін. Останній не є студентом НАУ та не обіймає жодних посад в органах студентського самоуправління університету.

    Враховуючи викладене, просимо організаторів пікетів, авторів звернень до Уряду та ВР з приводу ситуації у Києво-Могилянській академії уникати маніпуляцій.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01