В НАУ відбулося засідання Ради з якості
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
23.12.2022, 16:33
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти

    akademiya-mikrotik








    В НАУ відбулося засідання Ради з якості

    В НАУ відбулося засідання Ради з якості
    img

    Нещодавно, після затвердження остаточного складу оновленої Ради з якості освітньої діяльності та якості вищої освіти Національного авіаційного університету 16 грудня 2022 року в залі засідань Вченої ради Університету відбулося її перше засідання в поточному навчальному році.

    Участь у засіданні взяли Голова Ради з якості ‒ перший проректор Олексій Михальченко, заступник голови Ради з якості ‒ проректор з навчальної роботи Анатолій Полухін, адміністративний персонал та представники студентського самоврядування, всього 30 з 44 членів Ради з якості.

    На початку засідання були вирішені організаційні задачі, зокрема затверджено план роботи Ради з якості на 2022-23 навчальний рік, обрано Секретаря Ради з якості – начальника відділу моніторингу якості вищої освіти Андрія Гізуна. У роботі засідання Ради з якості проректор з навчальної роботи НАУ Полухін Анатолій Васильович зазначив на важливості питання акредитації освітніх програм університету, а саме розглянуті результати акредитацій у першому семестрі 2022-23 навчального року.

    Присутні обговорили основні зауваження та недоліки, отримані від експертів Національного агентства забезпечення якості вищої освіти і можливості їх врахування та усунення.

    Крім того, були заслухані звіти про стан процесів академічної доброчесності в Університеті та про формування Ради роботодавців на рівні факультетів та Університету.

    З метою більш широкого залучення студентства до співпраці з майбутніми роботодавцями виступив голова Студентської ради НАУ Артем Коваленко з пропозицією щодо посилення участі Студентської ради в процедурі опитування здобувачів вищої освіти. Пропозиція була підтримана всіма учасниками зібрання.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01