У НАУ відбулась XІІ Міжнародна науково-практична конференція «Авіаційна та екстремальна психологія у контексті технологічних досягнень»
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
20.04.2021, 10:47
Останні новини
Події
    NAU

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти

    akademiya-mikrotik






    У НАУ відбулась XІІ Міжнародна науково-практична конференція «Авіаційна та екстремальна психологія у контексті технологічних досягнень»

    У НАУ відбулась XІІ Міжнародна науково-практична конференція «Авіаційна та екстремальна психологія у контексті технологічних досягнень»
    img

    15-16 квітня 2021 року кафедра авіаційної психології Факультету лінгвістики та соціальних комунікацій НАУ провела XІІ Міжнародну науково-практичну конференцію «Авіаційна та екстремальна психологія у контексті технологічних досягнень».

    Захід пройшов в онлайн-форматі - у рамках четвертого Міжнародного симпозіуму «Соціокультурний дискурс глобалізованого світу: наука, освіта, комунікація».

    Участь у конференції взяли 135 науковців з України та світу.

    Співорганізаторами заходу виступили вищі навчальні заклади з Литви, Польщі, Туреччини, Португалії, Швеції, Швейцарії, Азербайджану та із різних куточків України.

    Мета проведення Міжнародної конференції полягала у приверненні уваги міжнародної спільноти психологів до особливостей людського фактору в авіації та в інших екстремальних напрямах.

    Учасників конференції привітали радник ректора з наукових питань у Національному авіаційному університеті Романенко Євген Олександрович та декан Факультету лінгвістики та соціальних комунікацій Національного авіаційного університету Ладогубець Наталія Віталіївна. Модератором пленарного засідання стала завідувач кафедри авіаційної психології Помиткіна Любов Віталіївна.

    З доповідями виступили: доктор педагогічних наук, професор, проректор з наукової роботи Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького Москальова Людмила Юріївна, доктор психологічних наук, доцент, заступник завідувача науково-дослідної лабораторії психологічного забезпечення Державного науково-дослідного інституту МВС України Бойко-Бузиль Юлія Юріївна, кандидат технічних наук, доцент кафедри авіаційної психології Факультету лінгвістики та соціальних комунікацій, пілот-інструктор Центру льотної підготовки Національного авіаційного університету Горський Олексій Миколайович, завідувач сектору інформаційного забезпечення Національного бюро з розслідування авіаційних подій та інцидентів (НБРЦА) Борцов Микола Валентинович. Участь в засіданні взяли представники Політехнічного Інституту Порталегре (Португалія) та представник Факультету психології Бінгольського університету Туреччини.
    Протягом 2-х днів конференції, учасники змогли взяти участь у роботі секцій та заходах для молодих учених і студентів.

    Були проведені онлайн-тренінги, зокрема, випускницею кафедри авіаційної психології НАУ, дитячим психологом, експертом Destination Imagination (Всеукраїнської олімпіади креативності) Клюзко Катериною - з теми «Розвиток резильєнтності підлітків під час дистанційного консультування у когнітивно-поведінковому підході». Викладач НАУ та аспірантка кафедри авіаційної психології Кравченко Юлія, своєю чергою, підготувала та провела тренінг на тему: «Поведінка у стресових ситуаціях».
    Із програмою, матеріалами та сертифікатами учасників конференції можна детально ознайомитися за посиланням.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01