Ректор НАУ Максим Луцький відвідав Таджикістан в складі делегації МОН на чолі з Міністром Сергієм Шкарлетом
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
6.04.2021, 11:08
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Ректор НАУ Максим Луцький відвідав Таджикістан в складі делегації МОН на чолі з Міністром Сергієм Шкарлетом

    Ректор НАУ Максим Луцький відвідав Таджикістан в складі делегації МОН на чолі з Міністром Сергієм Шкарлетом
    img

    Ректор Національного авіаційного університету Максим Луцький, проректори з міжнародного співробітництва і освіти Ірина Зарубінська та з організаційно-правової та безпекової діяльності Сергій Юлдашев у складі делегації Міністерства освіти і науки України на чолі з Міністром Сергієм Шкарлетом відвідали Республіку Таджикистан з робочим візитом.

    Візит пройшов надзвичайно результативно та плідно. За час перебування у відрядженні ректор НАУ Максим Луцький провів робочі зустрічі з Міністром освіти і науки Таджикистану Махмадюсуфом Сайдали Імамзодом, Міністром закордонних справ Республіки Таджикистан Сіроджиддіном Мухріддіном, Надзвичайним і Повноважним Послом України Республіці Таджикистан Василем Серватюком, відвідав Національну бібліотеку Таджикистану.

    Делегація НАУ презентувала досягнення та можливості університету на освітньому форумі «Навчайся в Україні», відвідала, провела перемовини та окреслила перспективні напрями співпраці з низкою провідних університетів Таджикистану.

    Ректор НАУ Максим Луцький підписав Угоди про співпрацю з Таджицьким технічним університетом імені академіка М.С. Осімі, Технологічним університетом Таджикистану, Дангарінським державним університетом. Досягнуто домовленості про підписання Угод про співпрацю з Таджицьким національним університетом, Таджицьким державним фінансово-економічним університетом, Інститутом туризму, підприємництва і сервісу.

    Основними напрямами співробітництва Національного авіаційного університету з Республікою Таджикистан будуть такі:
    - навчання громадян Таджикистану в НАУ, в тому числі і за стипендіальними програмами Міністерства освіти і науки Таджикистану;
    - підготовка та реалізація міжнародних освітніх і наукових проектів (партнерство);
    - проведення сертифікаційних курсів для фахівців цивільної авіації Таджикистану та його партнерських країн.

    Висловлюємо щиру подяку Міністру освіти і науки України Сергію Шкарлету, Міністерству освіти і науки Республіки Таджикистан, Надзвичайному і Повноважному Послу України в Республіці Таджикистан Василю Серватюку, Українському центру міжнародної освіти за організацію візиту, запрошення до участі, теплий прийом та плідну роботу.

    Попереду – спільні цікаві і взаємовигідні проєкти!

     





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01