Проведено Конференцію трудового колективу НАУ
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
14.01.2020, 16:12
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Проведено Конференцію трудового колективу НАУ

    Проведено Конференцію трудового колективу НАУ
    img

    14 січня 2020 року відбулась Конференція трудового колективу Національного авіаційного університету.

    Порядок денний включав дев’ять питань: звіт ректора НАУ Володимира Ісаєнка «Про діяльність НАУ за 2019 рік та виконання Колективного договору НАУ»; про діяльність Первинної профспілкової організації НАУ щодо виконання Колективного договору за 2019 рік (доповідач – голова Первинної профспілкової організації НАУ Володимир Гребенніков); про діяльність Первинної профспілкової організації студентів та аспірантів НАУ про виконання Колективного договору за 2019 рік (доповідач – голова Первинної профспілкової організації студентів та аспірантів НАУ Артем Телька); про укладання Колективного договору НАУ на 2020-2022 рр. (доповідач – заступник голови робочої комісії з підготовки Конференції трудового колективу та проекту Колективного договору, перший проректор Валерій Козловський); про нову редакцію Статуту НАУ (доповідач – голова Статутної комісії, проректор з міжнародного         співробітництва та освіти Олександр Запорожець); про нову редакцію Антикорупційної програми Національного авіаційного університету (доповідач – начальник відділу з питань запобігання та виявлення корупції Олександр Сізіков); про затвердження Положення «Про Конференцію трудового колективу НАУ» у новій редакції (доповідач – начальник юридичного відділу Леся Прудивус); про погодження окремих питань передачі майна Кременчуцького льотного коледжу до Харківського національного університету внутрішніх справ (доповідач – заступник начальника юридичного відділу Володимир Білий); про зміни  у складі комісії по трудових спорах (доповідач – проректор з навчальної роботи Артур Гудманян).

    На конференцію зареєструвалось 239 делегатів. До складу президії обрано ректора університету Володимира Ісаєнка, першого проректора Валерія Козловського, проректора з навчальної роботи Артура Гудманяна, проректора з міжнародного співробітництва і освіти Олександра Запорожця, голову профспілкового комітету Володимира Гребеннікова.

    На початку Конференції ректор Володимир Ісаєнко нагородив почесними відзнаками співробітників університету: нагрудним знаком «Ветеран Національного авіаційного університету» професора кафедри авіаційних двигунів Аерокосмічного факультету Юрія Терещенка. Нагрудним знаком «За сумлінну працю»: доцента кафедри спортивної підготовки, завідувача кафедри фізичного виховання та спортивної підготовки Факультету лінгвістики та соціальних комунікацій Івана Вржесневського; фахівця І категорії деканату Факультету аеронавігації, електроніки та телекомунікацій Тетяну Власову; старшого  викладача кафедри іноземних мов за фахом Факультету лінгвістики і соціальних комунікацій Ірину Козелецьку; старшого викладача кафедри засобів захисту інформації Факультету кібербезпеки, комп’ютерної та програмної інженерії Тетяну Мелешко; професора кафедри загальної та прикладної фізики Аерокосмічного факультету Ірину Сліпухіну; фахівця І категорії деканату Факультету аеронавігації, електроніки та телекомунікацій Тетяну Соболь; фахівця І категорії деканату Факультету аеронавігації, електроніки та телекомунікацій Лідію Федоренко; провідного фахівця кафедри аерокосмічних систем управління Факультету аеронавігації, електроніки та телекомунікацій Вадима Шугалєя.

    Учасники Конференції заслухали звіт ректора Володимира Ісаєнка, в якому проаналізовано обсяг роботи, що здійснював колектив університету у 2019 році. Підкреслено основні позитивні результати роботи приймальної комісії, організації навчального процесу, досягнень навчальних структурних підрозділів. Обговорено розвиток і трансфер наукових досліджень університету, зокрема, пріоритетні напрямки наукового пошуку. Значний інтерес викликав аналіз розвитку міжнародних зв’язків і стратегічного партнерства НАУ. Зокрема, Володимир Ісаєнко зауважив: «Зроблені конкретні кроки у розвитку співпраці з провідними міжнародними організаціями, насамперед, авіаційного спрямування як на глобальному рівні (ІСАО, ІАТА, АСІ, IFATKA, IFALPA), так і на регіональному рівні (ECAC, EASA, EUROCONTROL). Розвиваються багатосторонні відносини у межах міжнародних асоціацій (ALICANTO, PEGASUS, Асоціації випускників НАУ) та напрацьовуються двосторонні угоди з провідними університетами світу. Наука сьогодні є однією з найконкурентніших сфер діяльності та вагомим економічним ресурсом, що визначає рівень інноваційного розвитку держави».

    Після доповіді ректор відповів на письмові запитання делегатів. В обговоренні звіту взяли участь: декан Факультету екологічної безпеки, інженерії та технологій Сергій Бойченко, завідувач кафедри гідрогазових систем Аерокосмічного факультету Валерій Бадах, декан Факультету транспорту, менеджменту і логістики Оксана Ільєнко, декан Факультету аеронавігації, електроніки та телекомунікацій Ігор Мачалін, декан Факультету економіки та бізнес-адміністрування Світлана Петровська і декан Факультету архітектури, будівництва та дизайну Октябрина Чемакіна. Делегати конференції ухвалили звіт ректора Володимира Ісаєнка та визнали його роботу за звітний період задовільною.

    Голови первинних профспілкових організацій у своїх виступах розкрили діяльність профспілок у 2019 році.  Конференція на підставі звітів прийняла рішення  визнати Колективний договір за 2019 рік виконаним.

    Делегати конференції одноголосно підтримали Колективний договір НАУ на 2020-2022 роки. Також підтримано нові редакції Статуту НАУ  та  Антикорупційної програми університету. Затверджено у новій редакції Положення «Про Конференцію трудового колективу НАУ». Погоджено окремі питання передачі майна Кременчуцького льотного коледжу до Харківського національного університету внутрішніх справ. Ухвалено зміни  у складі комісії по трудових спорах.

    Конференція трудового колективу Національного авіаційного університету працювала конструктивно й зауважень щодо її роботи не надійшло.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01