В Інституті новітніх технологій та лідерства відбулось представлення директора
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
20.11.2020, 08:56
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    reestratsii na nmt 2024

    suchasni zakladi osviti

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    В Інституті новітніх технологій та лідерства відбулось представлення директора

    В Інституті новітніх технологій та лідерства відбулось представлення директора
    img

    18 листопада 2020 року Ірина Зарубінська, в.о. проректора з міжнародного співробітництва та освіти НАУ, представила колективу Інституту новітніх технологій та лідерства новопризначеного директора Павла Горінова.

    Павло Горінов має три вищі освіти, зокрема: з відзнакою закінчив Одеський державний екологічний університет, Національний педагогічний університет імені                      М.П. Драгоманова, Університет державної фіскальної служби України. За успіхи у навчанні був лауреатом іменної премії Верховної Ради України.

    Тривалий час працював на державній службі Одеської обласної державної адміністрації, Одеської міської ради. У 2007-2013 роках очолював відділ з питань молодіжної політики Українського державного центру позашкільної освіти Міністерства освіти і науки України. Пізніше опікувався питаннями позашкільної, інноваційної освіти та науково-методичної роботи на посаді заступника директора Українського державного центру позашкільної освіти Міністерства освіти і науки України.

    Донедавна був членом Громадської ради при Міністерстві молоді та спорту України.

    Крім того, Павло Горінов був регіональним координатором Програми Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, ПРООН «Сприяння просвітницькій роботі «рівний-рівному» серед молоді України щодо здорового способу життя», очолював правління  Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» та ВМГО «Серце до серця».

    У 2010 році став Лауреатом премії Кабінету Міністрів України «За особливі досягнення молоді у розбудові України». У жовтні 2017 року Указом Президента України просвоєно почесне звання “Заслужений працівник соціальної сфери України”.

    За високі досягнення у професійній діяльності Павла Горінова нагороджено відомчими відзнаками Міністерства освіти і науки України, Міністерства молоді та спорту України, Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства культури та туризму України, Міністерства охорони здоров’я України та Київського міського голови.

    Під час робочої наради з колективом було наголошено на продовженні реалізації успішних проєктів, окреслено коло завдань, які визначені пріоритетними для подальшого розвитку Інституту.

    Співробітники Інституту позитивно сприйняли нового керівника та побажали ефективної й успішної роботи.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01