Співробітництво ФАБД з Краківською Політехнікою
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
2.12.2019, 07:54
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Співробітництво ФАБД з Краківською Політехнікою

    Співробітництво ФАБД з Краківською Політехнікою
    img

    Завідувач кафедри дизайну інтер’єру Факультету архітектури, будівництва та дизайну Олена Олійник та доцент кафедри Лілія Гнатюк здійснили робочий візит до Інституту архітектурного проектування факультету архітектури Краківської Політехніки (Польща). Візит відбувся у рамках договору про співробітництво між НАУ та Краківською політехнікою.

    Під час перебування в Краківській політехніці проведено зустрічі з деканом, професорами та студентами Інституту архітектурного проектування. Розроблено програму першого міжнародного міжкафедрального стажування, яка передбачає написання статей, проведення воркшопів, участь в спільних наукових і творчих розробках та проведення відкритих лекцій. За ініціативи завідувача кафедри архітектури житла та архітектурної композиції Томаша Козловського науковці НАУ взяли участь у конференції «Визначення архітектурного простору 2019 року»

    За результатами візиту завідувача кафедри дизайну інтер’єру Олену Олійник та доцента Лілію Гнатюк запрошено до Інституту архітектурного проектування на тримісячне очно-дистанційне стажування. Зі свого боку, кафедра дизайну інтер’єру ФАБД запрошує на стажування доктора архітектури, інженера Юстину Ковальчик та доктора архітектури, інженера Домініку Кушнеж-Крупа. Їхнє стажування розпочнеться після новорічних свят.





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01