Збори трудового колективу ФМВ
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
18.10.2019, 13:01
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    reestratsii na nmt 2024

    suchasni zakladi osviti

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    Збори трудового колективу ФМВ

    Збори трудового колективу ФМВ
    img
    Відбулись збори трудового колективу Факультету міжнародних відносин (ФМВ). На зборах були присутні 110 представників від усіх структурних підрозділів факультету. Головне питання порядку денного – доповідь декана Юрія Волошина «Про діяльність Факультету міжнародних відносин за період лютий - жовтень 2019 та перспективи розвитку».
    Під час виступу Юрій Волошин представив змістовний зріз роботи факультету за вказаний період та аналіз навчального, організаційного, виховного та наукового процесів.
    В обговоренні взяли учать завідувач кафедри комп’ютерних мультимедійних технологій Світлана Лобода, завідувач кафедри міжнародних відносин, інформації та регіональних студій Ніна Ржевська, професор кафедри міжнародного туризму та країнознавства Іван Дудник, доцент кафедри міжнародних економічних відносин і бізнесу Галина Балабанова та Голова студентської ради ФМВ Іван Туз. 
    Ректор Володимир Ісаєнко висловив підтримку колективу факультету, зазначивши «будьте ініціативними, пропонуйте цікаві проекти, а я підтримаю та допоможу в реалізації. Тільки спільними зусиллями ми підвищимо рейтинг університету в Україні та світі».
    За результатами доповіді та її обговорення трудовий колектив шляхом відкритого голосування одноголосно визнав результати роботи ФМВ за період лютий - жовтень 2019 задовільними.
     




    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01