НАУ презентує свої розробки на виставці «Зброя та безпека -2019»
  • Довідник
  • Пошта
  • УКР
  • ENG
  • ...
8.10.2019, 14:42
Останні новини
Події
    NAU

    konferencziya molodyh uchenyh i studentiv polit

    vstup do NAU

    Інститут неперервної освіти






    НАУ презентує свої розробки на виставці «Зброя та безпека -2019»

    НАУ презентує свої розробки на виставці «Зброя та безпека -2019»
    img

    На XVI Міжнародній спеціалізованій виставці «Зброя та безпека – 2019» відбулось відкриття експозиції Національного авіаційного університету за участі ректора НАУ Володимира Ісаєнка. Виставкова експозиція  демонструє  наукові здобутки та розробки університету для  практичного застосування з урахуванням потреб нашої країни.

    Експозицію університету відвідали заступник міністра внутрішніх справ Сергій Гончаров, начальник Центрального НДІ озброєння та військової техніки Збройних Сил України Ігор Чепков, учасники виставки – представники Канади, ОАЕ, Турції, Королівства Бахрейн та багатьох інших країн світу.

    На стенді НАУ продемонстровано  безпілотний авіаційний комплекс М-10-2 «Око» та розвідувально-штурмовий комплекс безпілотного повітряного судна М-7-В5РШ «Небесний патруль». Університет презентує систему акустичного спостереження «Трембіта» та систему виявлення  і протидії БПЛА «Антілла», безпілотний баражуючий боєприпас М-56 «МОДУЛЬ» та плануючий керований міні-боєприпас ПМБ-03 НАУ. Учасники виставки  зацікавились науковими розробками університету по розпізнаванню та класифікації об’єктів на базі штучного інтелекту та розвідувально-пошуковий безпілотний авіаційний комплекс «РОБАК».   





    © Національний авіаційний університет
    03058, Україна
    м.Київ, просп. Гузара Любомира 1
    post@nau.edu.ua | (044)406-79-01